Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان آذری سریال "جلال" و عمار تفتی با حضور در تلویزیون به چهره‌های جدید این مجموعه تلویزیونی و دست خالی که برای تولید این سریال وجود داشت، اشاره کردند. ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۱ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حسن نجفی کارگردان آذری زبان سریال "جلال" که این شب‌ها و در ایام دهه فجر از شبکه اول سیما پخش می‌شود با حضور در برنامه زنده "صبح بخیر ایران" گفت: داستان جلال 9 سال پیش توسط آقای ثروتمند نوشته شده بود و با توجه به سختی که در این کارها با موضوع تاریخی هست، افراد مختلفی جهت ساخت این سریال مطرح بودند که در نهایت قرعه به نام ما افتاد و 2 سال پیش بازنویسی این طرح را شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: داستان این سریال در سه پارت و از سال 1338 تا 1356 را به تصویر می‌کشد که ما را مجاب می‌کرد از عوامل حرفه‌ای و سابقه‌دار در این کار استفاده کنیم که با توجه به بازخوردهایی که این چند روز داشتیم مشخص است در این راه موفق بودیم.

نجفی با اشاره با سختی کار در شهرستان تبریز گفت: هنرمندان تبریزی گل کاشتند و به زودی با چهره‌هایی مواجه می‌شوید که هم در سینما و هم در تلویزیون ماندگار خواهند شد.

کارگردان سریال جلال به اهمیت بالای رسانه ملی اشاره کرد و اظهار داشت: جرأت می خواهد برای 80 میلیون انسان کار بسازی و از همه کسانی که در این حوزه مشغول فعالیتند می‌خواهم که به خوشان اجازه ندهند کار بی کیفیت تحویل مردم بدهند.

در بخش دیگری از این برنامه عمار تفتی بازیگر نقش اول سریال "جلال" گفت: اینکه کار تولید کجا است، بودجه کار چقدر است، چه کسانی می‌سازند و بازیگرانش چه کسانی‌اند کیفیت کار را مشخص نمی‌کند بلکه آن چیزی که دل تماشاگر می‌نشیند نیت آدم‌هایی است که دور هم جمع می‌شوند.

وی اظهار داشت: اغلب هنرمندان با توجه به اینکه حرفه بازیگری، شغل آنها محسوب می‌شود و از این راه امرار و معاش می‌کنند در کارهایی دور هم جمع می‌شوند که هم کاری ساخته شود و هم اینکه پولی در بیاروند؛ اما مزیت سریال "جلال" نسبت به بیشتر کارهایی که چه در تهران و چه در شهرستان‌ها ساخته می‌شوند، نیت‌های مشترک و پسندیده عوامل اصلی این کار است.

بازیگر نقش "جلال" با ابراز خوشحالی و رضایت از بازی در این سریال گفت: این سریال را با عمق وجودمان کار کردیم و به شخصه نقشم را با همه وجود و توانم بازی کردم که امیدوارم به دل تماشاگران هم بنشیند.

تفتی از هم بازی بودن در کنار بازیگران آذری به نیکی یاد کرد و عنوان داشت: سریال "جلال" بالغ بر 205 بازیگر دیالوگ‌گو داشت که به غیر از من، مهران رجبی و خانم ریاضی مابقی بازیگران و هنرمندان آذری بودند؛ یکی از یکی درخشان‌ترند و به عنوان بازیگری که با همه آنها سکانس مشترک داشته‌ام از حضور در کنارشان لذت بردم.

نمی‌گذارند پدرخوانده را بسازم/ نیامدن‌ها "ادا" است/ تلویزیون تجارتخانه برخی تهیه‌کنندگان استجای پای فیلم‌های ترسناک غربی در "ملکاوان" ایرانی/ چرا تلویزیون به سراغ خانه اسرار رفت؟

وی در پایان در خصوص کم‌کار بودن خود گفت: از کودکی وارد این حرفه شدم و امسال بیست و هشتمین سال دوران بازیگری‌ام را سپری می‌کنم و تکلیفم با این حرفه مشخص شده است و درست است که از این حرفه امرار و معاش می‌کنم و شغل دیگری هم ندارم اما نه به دنبال شهرتم و نه به دنبال بزرگ کردن زندگی‌ام چرا که ترجیح می‌دهم زندگی‌ام را کوچک نگهدارم تا خودم کوچک نشوم.

آغاز پخش "بزنگاه" در افغانستان و تاجیکستان

شبکه آی‌فیلم از دوشنبه 14 بهمن، مجموعه تلویزیونی «بزنگاه» به کارگردانی رضا عطاران را برای طرفدارانش در افغانستان و تاجیکستان روی آنتن کانال آی فیلم 2 می‌برد.

این سریال طنز در ماه رمضان سال 1387 از شبکه سه سیما پخش شده و رضا عطاران، حمید لولایی، عطیه معصومی، علی صادقی، سوسن پرور، غلامرضا نیکخواه، مرجانه گلچین، محمود بهرامی، هنگامه حمیدزاده، احمد پورمخبر و... در آن بازی کرده‌اند.

"بزنگاه" هر شب ساعت 19 به‌وقت تهران و 20 به‌وقت کابل و 20:30 به‌وقت دوشنبه تاجیکستان راهی آنتن می‌شود. بازپخش آن نیز در ساعت‌های 01:00، 07:00 و  13 به‌وقت تهران خواهد بود.

سریال "لاک قرمز" در تلویزیون

تهیه‌کننده فیلم سینمایی "لاک قرمز" گفت: این سریال ادامه قصه لاک قرمز نیست، اما قهرمان آن دختر نوجوانی است که وارد چرخه زندگی شده است و کارآفرینی می‌کند. او گفته که  "نیکان" ادامه نسخه سینمایی "لاک قرمز" نیست اما قهرمان آن دختر نوجوانی است که وارد چرخه زندگی شده است و کارآفرینی می‌کند و وارد یک‌سری چالش‌ها می‌شود. همچنین فضای آن نیز با فضای نسخه سینمایی تفاوت دارد. 

این سریال در 30 قسمت برای تلویزیون تهیه و تولید می‌شود.

 پیش از این قرار بود سریال "لاک قرمز" را سیدجمال سیدحاتمی کارگردان سریال "سرگذشت" برای شبکه پنج سیما تولید شود.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط دهه فجر شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دهه فجر شبکه یک رسانه ملی تلویزیون دهه فجر شبکه یک رسانه ملی تلویزیون رضا عطاران لاک قرمز آی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۲۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • انعکاس چهره معلم در قاب جادو
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»